Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där samtalet klockan fyra när dina läppar svider av saknad.



jag vill inte vara hon du ringer
när natten dör
dina händer försöker greppa något
som nästan aldrig existerat
tårar från ditt inre
du vet inte varför


jag lovade mig själv
jag lovade mig själv
att överleva natten
på egen hand



vi är länge sen förlorade
och det sorgligaste är
att du inte förstår varför




















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-03 17:27



Bookmark and Share


    xtla

jävla
bra

tack så mycket för denna.
2009-07-05

  Lena Renman
Behov och önskningar, förväntningar. Nej vem vill vara den kvinnan eller för den delen mannen och ändå varför går det inte att släppa taget då? Så väl ordger du detta tillstånd mellantinget som vare sig är eller inte. Är utbudet för stort, möjligheterna för många, gräset så till synes gröt därborta, som en hägring som ändå inte är när klockan blir fyra och avgrunden uppenbarar sig....


Mycket bra!

Lena
2009-07-04

  Dan Linder
fin och öm. och som ett öppet sår att läsa. Bra!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP