Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med liemannen själv som svärfar.


Fyra skryt och en begravning


Ful som stryk, men charmig som
ett troll

var det nån som sa utan att tänka
på vilka konsekvenserna av något
sådant månne bli

Som ett brev på posten kom svar
på tal
som en pungspark osedd farande
nånstans bakifrån

~ err....

Ja, där stod han nu och svor så heligt
som dyrt att älska i nöd och lust, tills
döden..
med svärfar hovrande som en osalig
dunst från förr bakom ryggen

Och med grumligt skelande blick
kysste han sin jämmerliga brud

Lie Lovisae LaGrift






Fri vers av Gawain VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ajaj ja... så det kan gå
om inte haspeln ä på!
2009-07-03

  andrasidan
Så kan det gå. Känner igen mig i stämningen.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP