Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland bevingade älvor var hon den främste, och för det föll hon inte bara hårdast men också först


A fallen fairys tale


Med en fjärils vingbredd tog hon sig an världen
med närmast barnslig trots, hon bar de vackraste
vingarna av dem alla och om det var hon smärtsamt
medveten

faran var vinden som gav hennes vidlyftighet sin
bärkraft och det var densamma som snart skulle
visa på fler egenskaper än så


För henne var det viktigare att mäta sina vingars
bärkraft än mot skönheten hos andras
därför stormade hon vild fram där andra var för
rädda om sina för att våga göra så som hon

och modet bar tills naturen sa ifrån






Fri vers av Gawain VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-03 21:19



Bookmark and Share


  flickan i spann
Starkt och vackert!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP