Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fattig riddare är en rik man


Världens rikaste fattiglapp


Om det gick att vaska guld med händerna
ur vattnet i handfatet vore jag en rik man

men det är jag inte

fast lika glad för det är jag, pengar är ju
inte allt, inte lycka, inte känsla, inte något
jag egentligen saknar alls


Vore jag däremot förutan Dig och all den värme
som är Du
ja, då skulle jag utan vidare betraktat mig
som den fattigaste mannen i världen






Fri vers av Gawain VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-03 23:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivna rader......livet är så mycket mer , som kärleken......
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP