Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts förebild


Att avundas Barbapappa


Om ändå Barbappa varit min manliga
förbild då det begav sig, så mycket
jämmer och elände man kunde avvärjt

så lite att leva upp till, eller så
mycket kanske
beror nog på förstås

Barbapappa, tidernas hjälte
han som kunde förvandla sig till
allt från dildo till kyrka

han var flexibel han






Fri vers av Gawain VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-21 21:11



Bookmark and Share


  Tarras
Generationsalster.
2012-04-14

  Aquila
Haha, detta är bara underbart!
2009-08-14

  TiVa
ja, hellre en rosa blimp till pappa för min del iaf...
2009-07-25

  Fabiola
Jag skulle chansa på hasch, eller poppers. För ett snabbare rus.. Hmm.
Men han var allt en sann karl den där Barbapappa.
2009-07-23

  Johnny Joe
Den som kom på Barbapapa, undrar var denna person gick på? Jag undrar om författaren haschade eller tog LSD.
2009-07-23

  karenina VIP
åh den här får mig verkligen att le.. ja denna rosa söta barbapappa med dom stora ögonen som kan förvandla sig till va som helst, det är att va flexibel det ;-)
2009-07-23

    Nattviol
och tänk, han hittade tidernas brud:
Barbamamma!
vad de två måste haft det skoj
tillsammans i all sin flexibilitet...

(då, när inspelningsteamet gått hem)
2009-07-21

    prima donna
haha, uppblåsbar barba...ra ?
2009-07-21

  peter markurth
gillar
2009-07-21

  Starfish-Aura
Haha!
Viken rolig text.
Störtskön

Fridens liljor
//Mjao
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP