Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enternas vilda regndans är i sanning en fröjd att se


Ent-Jazz (Thunderstorm)


Plötsligt var träden inte längre
bara träd
varken tysta eller stilla

de kastade sig vilt i upprymd dans till åskviggens
höga musik, ruskande sina regntunga kronor i ett
lyckorus av mått


Nu står de där igen
stilla som just ingenting hänt

fast jag vet, för jag var där
och jag såg vad de gör när de tror
att ingen ser





Fri vers av Gawain VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP