Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidernas mest gäckande horisont


Vid stranden till ungsomens källa


Om världen var ett fält utav ljuvligaste
ängsblommor blott
skulle jag låta den mogna förutan skörd
inför min tysta beundran

ty där trängs inte bara nektar bland
nickande klockor och bugande gräs
Där dväljs älvdans ibland
och den är det inte många som
förärats att se






Fri vers av Gawain VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-05 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP