Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~Jag vill ha en egen måne Ted Gärdestad Fantastisk musik, en oförglömlig text


Teenage super duper umbrella


Med modet som paraply
kan inget göra mig våt

om kinderna


Men motsatsen visade sig vara fallet
för här står man decennier senare
torkande mer än bara tårar från skador
nästan äldre än en själv

blåtiran skiter jag fullständigt i, den ser jag
numera som något ofrivilligt kosmetiskt

utan mina skavanker hade vem som helst
tagit mig för en blåslagen oskuld ingen vågat
säga så mycket som Hej till






Fri vers av Gawain VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP