Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och stort engagemang, så märker man inte av varken tiden som går eller när densamma finner sin naturliga ände..


Med hängiven lust


Det ska bli en ära att få dö för något
så ärofullt som det, något så stort
och meningsfullt

på sätt och vis har jag förberett mig
hela livet, hittills

jag har ju levt, verkligen tagit ut svängarna
och blivit yr, fan, man har ju mått rätt py
men ändå sett något större än svärtan just då

tack och lov

jag bugar mig djupt, drar efter andan igen i väntan
på att klingan skall falla

Under tiden tar jag och höjer mitt glas, älskar
en gång till, och en till
sen ska jag, om jag hinner, älska en gång till

hinner jag inte frossa klart kan jag alltid glädas
åt att det hände när jag hade fullt upp med
det viktigaste som finns

kärlek,
med livet som insats






Fri vers av Gawain VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP