Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilka omvägar man går ibland... kunde ha sovit för längesen!




Tämligen idiotiskt...


Poetens väg är stundom tung
och särskilt denna dagen
och under vissa villkor dum
så låna mig ditt öga

Jo, när man inte mer än ung
av somligt blir man tagen
och under vissa villkor krum
då båtar annat föga

Mitt huvud hackats till en pytt
så mjuk förutan like
och under dessa villkor stum...
det regnar i mitt rike

Istället för att alstra nytt
jag letat har i timmar
och under dessa villkor, hum...
sökt någonting som glimmar

Den tiden kunde brukats väl
att denna dikten fösa
till klarhet, dessa villkors flum
istället tid fått slösa...

För när man är en trötter själ
problem man löser dåligt
man fastnar då i villkors rum
där allt känns i och håligt...

Ty näsans kaviteters väl
förvandlats till en lera
förkylningen blev villkorsdum
av frossa, snor med mera...

 

Attjooo!

 

 




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 00:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Här, jag mejlar över en näsduk och en medlidsam kram!
2009-07-08

  Carola Zettergren
Prosit!:) du kan minsann få till det du!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP