Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt stöd och jag tycker så mycket om dig, kan bara inte förlora dig...




Sjuk av oro

 

 

Hjärtat lider
mitt inre kvider

 

 Jag är sjuk av oro

 

Vill inte vara utan dig
hur ska jag nånsin klara mig?

 

 Jag är sjuk av oro




Fri vers av Jessi
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-10-01 10:36



Bookmark and Share


  Markattan
Enkelt och talande om den oro som kan vara så påträngande och hemsk att bära på.
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi