Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flytt

dagarna kommer o går
det har snart gått nio år sen jag flyttade hemifrån.
flyttade till familje hem i gbg.(göteborg). bodde där i två och ett halvt år.
dags för flytt igen till ett annat familje hem i småland. bodde där i ett drygt halv år.
dags för flytt igen till behandlingshem i lkpg(linköping) bodde där i tre år och två månader dags att flytta igen. till ett annat behandlings hem där jag sen träffade Zanna (I think about every day.) bodde där i åtta månader. dags för flytt igen till en p:12a (paragraf tolv hem. låst) bodde där i fyra månader dags att flytta igen upp till östergötland till ett annat behandlingshem. har snart bott där i två och ett halvt år. snart dags att flytta igen. fast till en egen lägenhet eller till ett internat. har tillbringat 6 och ett halvt år på behandlingshem.

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT FLYTTA RUNT.
SAKNAR DIG ZANNA




Fri vers av Taggen
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen