Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akustik, ljus, atmosfär... de kunde verkligen det där med arkitektur på den tiden då det begav sig..


Tidlösa rum


Gotiska valv reser sig över dig där
du står, riktande blicken mot någon
detalj i en målning
taket är täckt av någon mästares
tidlösa tolkning av ett heligt epos

bleka färger, flagnade på sina håll
men fortfarande slående starka


Ljuset faller snett genom ett runt
fönster från längst in, ett färgat
glas i vacker mosaik





Fri vers av Gawain VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 22:01



Bookmark and Share


  beam72
vacker...
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP