Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att gifta sig med ett ideal istället för av kärlek


Kors i taket


Hon sitter med benen i kors, ligger
med ett kors hängande över sängen
och bär ett om halsen

hon knäfaller inför ett, mumlar sina
drömmar liksom intimt till ett

när vi gifte oss gjorde vi det framför
ett och när döden skiljer oss åt kommer
det stå över oss


För böveln, hon låg med benen i kors
hela bröllopsnatten igenom och har så
gjort sen dess





Fri vers av Gawain VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-11 22:46



Bookmark and Share


  Aciom
mycket kors där !

great lyrics!
2009-07-11

    C3H5(NO3)3
aj då, låter inget kul det där....
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP