Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(mars -07) jag fick ångra min bannlysning... troligen nu med




Kockens hämnd!


Att lysa streptokock i bann
var föga välbetänkt
med virus gick den arm i arm -
i dimma blev jag sänkt...

Så torr och sur som mången ann'
jag levt i abstinens
ty ingen höll min penna varm...
blev ledsen utan gräns

Nej, sådant varligt motas bör
ej uppmärksammas hett
Då kan den månne göras skör
den 'kock som ler så lett...

Jag hostar, snorar som förut
halvtannat år nu gått...
är månne kronisk, ej akut
den 'kock jag haver fått!

 




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP