Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


För att vara



För att vara den jag älskar

behöver du aldrig göra dig till

för att vara den jag förtjusas av

behöver du aldrig säga inställsamma saker

för att vara den jag längtar till

behöver du aldrig försöka vara intressant

för att vara den jag håller i handen

behöver du aldrig tvätta din, i förväg


Det är bara den där blicken

när du vänder dig om och kysser mig

som jag vill ha, som jag förväntar mig

den tiden i livet

då du är den jag håller kär.




Fri vers av Arowana
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-10-02 15:57



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Oj. Så bra!
Precis så ska det vara.
Allt jag aldrig var och aldrig blev.
2005-10-02

  purpleangel
HELT ENKELT UNDERBAR!!!
2005-10-02

  Jessica Ebbesson
Så vackert skrivet om villkorslös
kärlek, härligt befriande.
2005-10-02

  stella
Skönskrivet om den riktiga kärleken, som inte gör sig till utan bara är. Gillar det där med handen, associerar till att den älskades doft är den bästa i världen.
2005-10-02

  Cris
Nämen, det är ju strålande, så himla fint, så skall det ju vara...bara
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana