Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Natten



Natten är närheten

till det vi inte ser


den delade tomheten

som vi varandra ger


mörker bäddar in oss

dunkel alstrar frid


då dagen varit bloss

av vår förbrända tid


där vi jagar drömmen

i allt vårt hårda knog


ändå vi till sömnen

jämt ha längtan nog


men vad har vi i natten

som inte dagen ger


jo natten är närheten

till det vi inte ser


den delade tomheten

som vi varandra ger.




Fri vers av Arowana
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-10-02 15:59



Bookmark and Share


  Cris
Vad fin! och snyggt rimmat
Ja natten omger oss alla
så den kan vi dela
2006-10-04

  purpleangel
FANatisk va FANTASTISK!!!!
2005-10-03

  himlens hemlighet VIP
"i den här lägenheten finns natten alltid som en möjlighet" :)
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana