Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står ensam

 

Naken inför
sanningen


står jag
ensam

 

Insikten är bottenlös
smärta




Fri vers av Jessi
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-10-02 22:45



Bookmark and Share


  Charly
När man inser gör det som ondast. Bra dikt!
2005-10-10

  purpleangel
SÅ liten men ack så talande text.
Men man är aldrig ensam..hur ensligt
det än känns.
2005-10-04

  Fredric
ja usch, så är det ibland.. mycket bra skrivet.. Gillar just detta med bottenlös smärta som du anger.. underbart!
2005-10-03

    Bodil Sandberg
En stark dikt,ensamheten kan vara sååå hemsk,
2005-10-03

  Markattan
Sårbart, skört och smärtsamt skrivet. Väl fångad känsla!
2005-10-02

  Racel Rosa
Gillar absolut det sista....."Insikten är bottenlös smärta" ....de är ju så de är när man förlorat någon som man tror sej inte överleva utan....men en plågad själ är en talande själ så skriv bara....skriv o jag tittar in igen...

Kram....ps. du är inte ensam *ros* till dej
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi