Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din rymddräkt

Är i din rymddräkt
Andas in formalin
Mina bröst pressas mot glaset
vrider, vänder, smeker
efter kanterna
Gräv djupare under huden
Mikroskopiskt
Jag har gjort bokstäver av din kropp,
Klippt ut efter mall,
krasat, genom senor och ben

Köttet har fastnat i saxen




Fri vers av Osram
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-02 23:07



Bookmark and Share


  Pontus W.U
oouff! skön text! explosivt och varmt!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram