Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
René (Descartes) meets miss Cold play goes wild


Human being


Always fragile, dead at start
but with a scent like nothing else
- in the world of universe

absolutely intoxinating, bleh
Heroin is nothing!



Indeed, the blood.
The color, its taste, fragrance, feel
and full sensation

Candy, amourus drug and amusement
all in one






Fri vers av Gawain VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 23:31



Bookmark and Share


  Jer
Engelska texter kan lätt väcka något annat inom mig förstår du. Vid första läsning fick jag en allvarlig, nästan orolig känsla, som jag inte kunde förklara. Men sen tänkte jag lite på din ingress; googlade ´Miss Cold´ och fann Pete Murrays låt på Spofify (om det är rätt referens), då fick jag en positiv, up-beat uppfattning. Denna positiv spin gillar jag, som jag behålla.
2009-07-18

    //Nikita
Den var bra,
gillar hur du förklarar allt, man får verkligen en bild och perspektiv.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP