Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemligheternas grav lär vara den digraste av dem alla..


Ensamhetens enigma


Tänk vad en livstids glömska
ändå kan minnas
utan att det syns eller hörs

kanske bara för att ingen
haft modet att fråga






Fri vers av Gawain VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-17 23:54



Bookmark and Share


  Jer
...jag har börjat fråga.
2009-07-18

  peter markurth
bra
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP