Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråtkåt

 

men visste jag

var stråten går

det vore ingen vits

 

att varje dag

ge båten sår

med någon liten rits

 

ty stigen får

man bana själv

när skald man vill sig kalla

 

vid irissnår

går tidens älv

där sprattla vi ju alla...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 09:01



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Du har nog rätt i det, så jag ändrade... ;-)
2009-07-18

  Måna N. Berger
Oops, jag läste fel, läste "irissnår" och såg en väldigt vacker, smått fantastisk bild för mig.. Blomman iris, eller ögats förvillande snår. Men det var ju "sår"..
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP