Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad säger man. Perverst kanske... ~fast mums liksom~


Surrealistisk djupdykning i en göl av Whisky


Blicken låst i fixering vid speglingen
där som göl blir strand

ett klentroget uttryck
snart blundande som för att låta
andra sinnen tolka det omöjliga
ner däri

Och näsan väste, djupt, med ett
belåtet purr i botten
smilgroparna djupnar samtidigt
som läppar strutar som efter en
heligt girig puss

ringar på ytan
ett ljudligt sörplande, sväljande
- upprepande

Kläderna skaver, av med skor
och tröja, byxor ner
vips naken vild i språng så yster
som en akrobat ner i plurret

ryggsim, bröstsim, dyk och lek

kallsup, ett tu tre
full som ett ägg
leker ubåt bland blåstång, krabbor
och... Hej

En Göljungfru skön

kyss och puss, adjöss goodbye
för ack och ve så tog syret slut

~b l u b~




Fri vers av Gawain VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-18 16:41



Bookmark and Share


    prima donna
whiskey på klipporna...on the rocks?
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP