Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta är ingenting, det här gör ont


Subsonic Kaputt


Ljudet hörs inte
när en människa bryter samman

hon imploderar, ger vika för
ett vakuum så mycket större
än hon själv

tyst och brutalt

allt blir svart
Sånär som för de som i bästa fall
står närmast intill






Fri vers av Gawain VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP