Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedanstående rader skrevs 4 april i år; alltså redan innan allsvenskans start men de visade sig tyvärr bli \"omoderna\" alltför fort. Med tanke på kämpainsatsen mot Blåvitt i går så kunde jag inte motstå frestelsen att ändå skicka in dem...


ASSYRISKA


Kämpa på!
Ni har kanske inte just nu Allsvenskans bästa lag?
på papperet menar jag.
Hoppas att Eddie Moussa och andra blommar ut!

Då kan ni bli en prima överraskning
sätta många andra lag på plats…
Kämpa på med glädje
Kämpa på, tag ordentlig sats!


(hälsar en GAIS:are)




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-10-03 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors