Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som hyllning till händelserna för 40 år sen...




Måntro (repris)


Här sitter jag och undrar
vad har jag väl för tro
man grunnar och man fundrar
så slött i lugn och ro

jag tror att rymden giver
tranquility i sinn
om tvivlet ändå river
så se på gamen min

han sitter i mitt centrum
är ful men helt modern
ack, mänska, i mitt väntrum
man sällan tager spjärn

han bytte ut den gubbe
som barnen alltid sett
en stackars jävla snubbe
som hade ringa vett

nu gamen är mitt sällskap
han bligar surt och lett
ger inte mycket kvällskap
och längtar efter fett...

Hur var det nu jag tänkte
om tron... äh, den får vara
jag såg nog hur det blänkte
i Stillhetshavet bara...

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 23:33



Bookmark and Share


    tramp
snyggt !

Ännu en troende här, tror mig ha sett fotspår i samma hav som du såg blänka.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP