Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marilyn Monroe-syndromet ska det gå ska det gå till musik, och fort ska det gå...


Lazy Daisy


Flip flop filibombombom filibom

upp Igen, på tå
piruett en looping, och Så tillbaks
På en häl och sen på Studs en
Yster snurr direkt

Dansa min docka medan du är unger,
när du blitt för gammal svälter
du dig till uppmärksamhet av hunger

benrangel, skenrammel
Upp igen, hyst in i Ugnen damp
ner i Askan

Imse vimse tokstolle torkar bort
all sorg, betalar sin lycka med
priset av sig själv

blinka lilla Toka där, hur jag undrar
Vem du var

egentligen






Fri vers av Gawain VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP