Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Testosteron, svett och tårar


Teenage Lollipop


Fyra skurkstreck senare satt han där med
håret fullt av halvtuggat Hubbabubba och
ett par nerpinkade trosor i handen

var det verkligen värt allt det här

tanken susade ljudlöst som en zeppelinare
högt där uppe i det blå
hjärtat klämtade halvhjärtat som om det
skedde mer under press än verklig lust

En djup suck senare hade han armen full
av needlesting igen, blodet brann av feber
och allt kändes som vanligt

Vem fan bryr sig om sånt, jag är ju läckrast
och får allt jag andas på
släpp loss och håll med, häng på för här
kommer jag, The God of Teensteam!


Sex n´Roll 4-ever





Fri vers av Gawain VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-24 23:14



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Grov, sorglig och.vacker? text
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP