Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M.P.M.P.P (Mini-Pitt-Med-Pansar-Pung) [pinsamt]


Slutgiltig förnedring


När stövlarna börjat ta in vatten blev
han bekymrad, när det steg upp över
knäna började han skaka lite lätt

när det nådde skrevet skrek han
rakt ut i brusten ångest

Inte för att döden var närmare nu
än innan, men för att hans sista
stolthet var slutgiltigt förnedrad






Fri vers av Gawain VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-25 00:46



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2009-07-25

  TiVa
ett av mina favvo-uttryck: minipitt o pansarpung... :) roliga små rader här... :) tack för skrattet!
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP