Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland skrämmer döden, ibland lockar den som ingenting annat.. djupt perverst


Sadistisk tortyr


Som torra träflisor under naglarna
samtidigt som ett exem brinner
över hela kroppen

inte skitkul
Men jävligt ont

i ett sånt fall är jag beredd att
tro på verklig onska, vad annat
skulle det kunna handla om





Fri vers av Gawain VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 22:06



Bookmark and Share


  TiVa
vid sådana tillfällen önskar man sig långa naglar...
2009-07-26

    Nattviol
japp, det är djävulusiskt med sånt.. kli...
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP