Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångad på bar gärning med fingrarna djupt begravda i synd


C.S.I Blåkulla


Ett blåbär i handen, några mosade
runt munnen
och för all del en handfull trasiga
hallon pressade till kladd i den andra

men det var inte det som avslöjde
dig den här gången

Det var flugsvampen, den som stack
ut i mungipan där du fyrbenta stod
med skulden skriven högt i blick

-skamliga kärring






Fri vers av Gawain VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-25 22:45



Bookmark and Share


  TiVa
*asgarv* skamliga kärring...
2009-07-26

    Nattviol
haha
den här var skoj!
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP