Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyftad...

 

Lyft blicken
från
ensamhetens katakomber

Lyft handen
mot
ovant ljus

Lyft sinnet
till
förnyad glädje

visst

men knappast idag...
 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-26 14:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):) jo..man ska akta sig för ljuset i tunneln...det kan vara ett tåg...:)
2009-07-26

    ej medlem längre
förväntade mig ett annat slut, men det här blev lite roligt
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP