Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandstrands sand

Vik av vid gryning

Följ sandstrands

Sand

 

Där skall du finna

Mitt hjärta

Min hand

 

Och läppar

Som saknat

Och ögon som ler

 

Och allt som du ber om

Blir allt som du ser

 

Söndra ej sandslott

Som flod

Ej har gömt

 

Smek på mig

Orden

Som jag

hade glömt




Fri vers av Jazz-75
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75