Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man är inte mer än människa ibland...


Bloody Mary


Försöken att täppa till hålen i ditt trasiga
hjärta resulterade inte i annat än en två
ockuperade händer, tio upptagna fingrar
och ett blockerat sinne

hoppet var förlorat för länge sen
men vad gör man inte för en vän

även om det kostar tio andra livet som
kanske varit enklare att rädda med
blotta närvaron som tröst






Fri vers av Gawain VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP