Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Urkund



Upp mot kinds höga kust, kupad

känner, rör upp djup rodning, rusigt

pirrar vattenvirvlars lust, lotusblom

uppstår smekning, sluten.



Värmande ögons skyar, skingrande

molnpannas himlar, hemvändande

manar åtrås stormbyar, strata

vatten, vågtoppar vimlar, vindlat.



Vid munnars kant, kulmination

samlar läppars bränning, brinnande

mötet med själars pant, paradis

tungskepps grundkänning, grindöppning.



Aldrig tiden blir, blottlägger

minsta droppe av bry, bortavaro

för allt sveps upp i, innanför

det som är. Kärlek, källskrift.



Urkund.




Fri vers av Arowana
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-10-04 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ska vara du för att skriva en sådan passionerad text. Utsökt!
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana