Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tysta vingslag nånstans i det tysta


Black Moth


Ond bråd död
ett brustet hjärtas oresonliga
jakt på något av en hämnd

fast vad kan en död åstadkomma i de levandes
föränderliga värld, så full av liv, så fullt av färg
och allt vad den är

nåja, färgstark och rik som den synes vara
var den blott ett skynke tunt, fullt av hål

ty malen var en listig dum liten en

Dumma stackars mal, hungrig på gränsen till
glupsk åt den åtskilligt därav, ja, av allt
som alls fanns att äta och ve så mycket mer

- av den skira verklighetens tunna draperi






Fri vers av Gawain VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP