Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vet när man vet, mer behöver man inte veta


Pil-Genom-Hjärtat = Sant


En lilja åt gången
en ros i taget
ett retfullt uttryck och jag
reagerar instinktivt

Ge mig ett uppriktigt leende och jag ger
omedebart igen, inte för att det förväntas
men för att min själ blir lycklig av din

bjud på dig själv och jag
skålar till svar, med ett skvalpande
hjärta fullt av mig





Fri vers av Gawain VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-31 22:58



Bookmark and Share


  TiVa
Ja, så ska det ju vara! Den här gjorde mig glad!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP