Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant, faktiskt. Kalaset i fråga ägde rum för ett antal år sedan nu...


Rakhyvel & läppglans


Grattis fjortis!

Ett paket fullt av raklödder, en rosa
ladyshave och en tub läppglans trillar
ur paketet, ner i knät

mamma tindrar stolt med
stor förväntan i blick

dottern blinkar förläget
med stigande rodnad
över kinderna





Fri vers av Gawain
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 21:06



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Innovativt ;)
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain