Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för samarbetet :)
http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=26852



Detonation ~I samarbete med Peter Markurth.



Ser ditt öde,
känner dina ögon,

falnar,
kärleken du närde,

all jävla smärta,
våra drömmar,

de som ej fick dö,
du är evig nu

min flicka

och du ser mig
känner mig

bortom tid och rum

På nätterna sargade själar
omfamnar, hjälper dig
återuppleva

drömmar

flickan, din fantasi skissade fram

är borta,
vad som blir
kvar är en tom sanning,
livet åter

kom~till mig
universum kräver tillbaka
målningen du stal,
Minns du den lilla pojken?
Säg mig,
vart finns han nu?

Va inte rädd,
han vet i djupet av sin själ,

berätta, sedan
ska jag ge dig glömskans vin
kärleken ser oss falla ned i mina tårar,

vill älska dig,

förevigt

berätta nu


älska





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 337 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-04 20:24



Bookmark and Share


  JNI
den här gav rysningar.. otroligt bra !
2009-08-06

  Inkarasilas
Radar upp lite kärlek här bakom och klappar om skärmen, så jävla fint att läsa samarbeten, helst med så olika skrivstilar som sammanfogas fint och det rinner ner bra här med kaffet.
2009-08-05

  Marlboroman/Hg VIP
Sicken symbios! Var kan jag ställa mina applåder?
2009-08-05

  Svartsilver
väldigt fin och bra!
2009-08-05

  Lena Krantz VIP
Tycker också att ni gjorde den bra...

Det lilla barnet finns nog alltid kvar därinne både pojken och flickan och de behöver faktiskt sin egen uppmärksamhet annars kan de bli besvärliga.
2009-08-05

  Cosmic Johanna
Mycket bra sammarbete,

en vakcer dialog,

teatralisk, naken, och visuell

får bli mina nyckelord.

applåder för er båda.
2009-08-04

  Ola Rydberg
vackert berörande och bra
2009-08-04

  ¤Anne¤
Så otroligt vackert skrivet,
så sorgset att läsa
2009-08-04

  aol
oerhört vacker djupt berörande poesi,
minns du den lilla pojken
sä mi var fins han nu,
2009-08-04

  peter markurth
tycker vi gjorde den bra
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman