Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan jag också skriva om sperma ?

 

hur männen djuriskt rör sig

 

bland bladverk
   mellan stenar

upp

bland molnen
    och nersjunkna i den slitna soffan

vet bara de själva

 

förkjutning

 

av tiden mellan rum
och rummen mellan tiden

 

och dess andetag

 

du stönar
mellan lakan

 

och mot huden

 

skaver

 

in en längtan hos dig själv

 

i

 

och utanför

 

värmen

musiken som färdas

 

livet

 

bortom

nedgrävt

nedspolat

 

överflöd

 

gång på gång

 

hur det rör sig

inom

 

eller

inte

 

utom

 

utanför du

 

 

 

 

 




Fri vers av Cris
Läst 583 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-08-06 15:23



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det bästa jag läst på länge, luktar luktar inte luktar luktar inte.
2010-07-15

  Night Soul Woman
Ett mästerverk P O E S I :) Så är det bara, tack för en underbar läsning*bokmärkes*och *applåd*
2009-08-07

  Ola Rydberg
riktigt bra applåder
2009-08-06

    Erika H
Läcker text i vackert format.
Kvällens tema i härlig ton.
2009-08-06

  peter markurth VIP
men vad fin dikt, mycket sensitivt, men vad e detta om sperma idag????? tror jag skriver en dikyt om det snart
2009-08-06

  Fredrik Stillesjö
Hej Cris!

Du har förstått de manliga mysterierna. Full poäng. Hälsar vännen Fredrik
2009-08-06

  Caprice! VIP
Wow, den är fantastisk - sinnlig och het som en argentinsk tango!
2009-08-06

  Fredrik P. VIP
känsligt om människodjuret
som söker intimitet. tack.
2009-08-06

    ej medlem längre
nu visar du din kapacitet igen. wow i megaformat.
2009-08-06

  Åsa Pyke
Japp, snyggt är det. Rinner som het sås utan plumpar.
2009-08-06

  Catharina Edin
Håller med Maria - snyggt är det!
2009-08-06

    resilient
supersnyggt
2009-08-06

    C3H5(NO3)3
AU MÄNN....det skulle jag vilja påstå att du kan. och bra dessutom! :)
2009-08-06

    ej medlem längre
Oj! Imponerande!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris