Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dionysos min vän, har du lust att förklara din konst igen, bara en gång till...


Eldens tidvatten


Blybasker idag
träkeps imorgon

prinsfrisyr däremellan

ja, ibland blir det tänkarpanna
och inte helt sällan profetskägg
med långa korkskruvar i


Ack, Dionysos
du och ditt erbarmliga
gamla vin





Fri vers av Gawain
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-06 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst sätter vin fart på hjärnknölarna;)
Tänk och få prata med de gamla...wow!
Gillar titeln skarpt! Den svåraste raden att få till oftast ju...
Denna fick mig på gott humör! tack för det!
2009-08-06

  Peter Matsa
Inte att förglömma: samarin

Bra text, skön rytm
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain