Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
färglek...


Etsning...

 

i oskuldens tid
möttes vi

rött syns bäst då...



vi spann
kokongen skimrade

regnbågen
blev vårt valv

och grotta...

orädda lekte vi
tumlade bock på taket

i livets röda snö



ibland besöker jag
en viss bank

sedlarna är fortfarande
som mina ögon

gröna

gnistrande



minnets valv bär stänk

av vitt...








Fri vers av Caprice! VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-07 21:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Minnesbanken är solid!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP