Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som i regnbågen föds.



I imman på fönstret

skrev du ditt namn

jag hade så svårt

att se när

solen kom på


Där i imman på fönstret

blev ordet glömt

men drömmarna närmre ändå

säg att du vilar

hos mig

inatt.

Säg att du målar
glöden den som

i regnbågen föds

föds när imman på
fönstret blir död

där dagen torkar alla tårar på min kind

och vår kärlek blåser sig in

som en kyss på min kind.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 21:30



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag vet inte vad du gör när du får till det kanske det är hembrygt öl eller insomnia (för mig är det insomnia)
men det är då du är som bäst
när den delen av hjärnan som räknar och kalkulerar och stavar rätt är mindre på eller helt avslagen, för rätta stavfel och rytm kan man alltid göra i efterhand, men det var ingasomhelst fel med de här versraderna

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-07

  etthjärtaäralltidrött
vackert!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP