Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de närmast i mitt hjärta..


en stjärnbild i mitt hjärta


glimmande
fjärran
svår att nå
syns sällan

uppbyggt av det dyrbaraste jag har
format av mina kära

ni bildar en stjärnbild i mitt hjärta
där ni dansar runt
hejdlöst
i glädje
i sorg
med mig
om mig

ni lyser upp mina mörka stunder
ensamma nätter
ett milt ljus av tröst

ständiga stjärnfall i era ögon
som når mitt innersta
dit bara ni kan hitta
om och om igen

ett mönster bara jag får se
som ni väl vet om

med mitt hjärta i era händer
skapar ni nya gnistor
kaskader av stjärnstoft

ni mina stjärnklara
nära och kära

ni bildar min himmel
är molnen på min himmel som ger mig skugga
månen som retas med att vara så nära men ändå fjärran
sammetstäcket med diamanterna som glittrar stjärnklara nätter
där min andedräkt ångar och vill fly upp till er
solen som lyser min väg och hjälper mig finna mina steg

en speciell egen stjärnbild
skapad av bara er
i mitt hjärta
hemligt
dolt
bara för mig

lys för mig
återigen
natten kommer
och ert ljus lyser för mig

också i mitt hjärta...




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 01:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så vackert och väl skrivet vännen.
2009-08-08

    Issand.
vackert
vackert.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP