Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholm du gör ont.


stockholm du har sönder mitt hjärta
fyller
berusar mig
och lämnar mig skändad


det finns städer
utan nåd

där frihet
är en dröm
som slumrande nätter vid din sida






























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-08 15:39



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag har en gång äntrat staden med Silent shout i mina öron. Och jag gör det inte igen.
2009-08-11

  dead_prez
ja, jävligt bra
2009-08-08

  peter markurth
gillar
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP