Dagboksanteckning . . . Ljud och skrift. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksanteckning . . . Ljud och skrift.


Inspelad idag Del I



Det är så det började . . .


Jag ville va med den som var några steg förre mig, något att
hinna med, det var då jag kunde skratta med mig själv och upptäcka nya saker, skapa nya minnen, lyssna på mig själv, känna mig bekymmersfri eftersom någon annan var ansvarig, skaparen av stundens stämning, verklighet.

Men det var aldrig så . . . eller var det?

Lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=_ZSLQPz110A




Prosa (Novell) av Night Soul Woman
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 13:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cool musik.
Spröd.
Blir det mer?
Vilket instrument har du använt?
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman