Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering: Om det kommer från hjärtat blir det till en bild . . .


Droppen


T
a
mig i
ditt hjärta
Låt mig vila
för en sekund
Inte en blund
på hela natten
låter inte så sund
Trots sömnens vila
Känslans rastlöshet
Likt en blomknop
Vill sprick
a







Fri vers av Night Soul Woman
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-08 21:39



Bookmark and Share


  Gormsen
En suggestiv lek med bild och poem i härlig geometrisk form!
2009-08-10

  Larz Gustafsson VIP
En sak är säker: Med dig hos mig blev det knappast en blund på hela natten.
Varför slösa bort en sådan natt på sömn?? Det vore vansinne.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman