Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=qnDl9a6FqSA


Imorgon *platsen*



Jag har ett rum i min hjärna, ett mörkt rökrum
ser det ut som! Där sitter alla demoner jag har mött
i mitt liv, sitter, röker och dricker och låter som en
nonchalant bisvärm.

Imorgon ska jag öppna dörren - medan den gråa röken
rymmer ut – busvissla och säga till dem: Hey you, oUt!
No more free drinks and cigarettes! Out!

Imorgon ska jag skriva ett brev om dem och sedan bränna
brevet.

That is it!

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-08 23:40



Bookmark and Share


  JNI
den här gillar jag också skarpt!

sen är det ju så att våra hjärnor har en viss mängd att spara saker på, så är ju himla genialt då att ta bort dom som inte bör vara kvar för att ta in nya som tillför livet något :)
2009-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Släpper du in Jesus blir du garanterat fri.
2009-08-09

  Gawain VIP
Oh yezz, Indeed. Som ett helt kok stryk på burk, fast i form av text.

Ruggigt läckert!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman