Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urørligt

 

 

Det er mørkt under steinene

hvis ingen løfter på dem




Fri vers av Cris
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-09 16:19



Bookmark and Share


  Peter Matsa
så bra dessa rader!
2009-08-11

  Lilla My* VIP
Klokt och vist diktat!
2009-08-10

    ej medlem längre
yeah! man kan också tala med dem så avslöjar de sitt ljus...
2009-08-09

  Lili Samuelsson VIP
lysande komponerat, gillar det här skarpt
2009-08-09

  Quasimodo
Mycket sanning i dessa korta rader !!!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris