Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyskriven...


Minnen av Tiger


I minnets gamla slitna sal
det bor en skorpion
Vid mötet gav han sting på tal
vi fick en vass passion

ty varma ögons blick mig fann
mitt hjärta spratt, fick liv
i ljuva känslor skönt jag spann
i andlös stund av driv

Från andra sidan havets strand
han kom som ödets vind
När lyckan gled på rörlig sand
blev damen kär och blind

Den mur som varit hjärtats vakt
i rustning blank, solid
förälskelsen vid foten lagt
beredd på sällsam strid

Den striden sköttes efteråt
per mail och telefon
Man retades så glad och kåt
och stal små lyckospån…

Så intensivt vi underhöll
passionen het och vild
I ren förtvivlan sen jag föll
och kysste ömt hans bild

Ty lyckan ofta går i grift
det gällde även vår
min känsla länge gick på drift…
i djupa kärleksspår

Den charm som skorpionen har
ger ävenledes sting
Jag aldrig glömmer tonen klar
och vissa plingeling…




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-10 03:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj då..skorpionen verkar farlig den!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP